Om ventetid.
 
Hvorfor har vi ventetid?
Vi har ingen ventetid for akutte henvendelser!

Vores ikke akutte ventetid er varierende fra læge til læge. Vores dygtige uddannelseslæger har ofte stort set ingen ventetid.

Jamen alligevel. Så mange patienter er der vel ikke i Hundested?
Behovet for / kravet om flere lægeydelser er kraftigt voksende. Især er der et stort og voksende krav om forebyggende undersøgelser af raske samt stigende krav til dokumentation, attester mmm. Vi har i klinikken over dobbelt så mange konsultationer om ugen som da Michael startede for i 1994 siden. Patientantallet er næsten det samme.

Hvordan kan det blive bedre?
Patienterne bliver nødt til at vide at lægetid ikke er en uendelig resource. Den tid, den ene får, kan en anden ikke få. Man må også som patient prioritere. Mange ting kunne godt ses an uden fare for nogens helbred (vi KAN alligevel ikke kurere forkølelser!).
Vi har derfor lavet en åben kvikkonsultation - også for ikke akutte ting. Den t ligger tirsdag mellem 13 og 16. Der vil ikke være mulighed for længerevarende ting (samtaleterapi, flere lidelser, operationer, lange attester mm) Se Om åben konsultation
 

HUSK:
Det er ikke sygeplejersken skyld at der er ventetid! Ved at skælde hende ud bliver tingene bare mere sure. De går ikke hurtigere. Der venter også en på den anden linje mens der skældes ud   (;o.