Ny hjemmeside, ny dagligdag tilrettet coronaforholdsregler, og uden Michael…

De seneste måneder har jo været turbulente! Først ændringer i praksis pga coronapandemien, og nu yderligere ændringer, som følge af, at Michael er gået på velfortjent pension. De seneste års søgen efter en, der ville overtage Michaels andel af praksis har jo desværre ikke båret frugt, og jeg er derfor nu eneejer af klinikken. I forbindelse med Michaels pensionering var ugeavisen forbi: https://sn.dk/Halsnaes-Avis/Vagtskifte-i-laegehus/artikel/1333071
Det er fortsat lidt svært at forestille sig Lægehuset uden Michael.
Så er det godt fortsat at have et dygtigt og erfarent sygeplejerskehold: Dorthe Jægergaard, Dorthe Christensen og Pernille Stougaard har været mange år i klinikken.

På lægesiden er speciallæge i Almen Medicin Bine Fanger startet medio maj, og er ansat 2-3 dage ugentligt. Fra midt i august vil speciallæge i Almen Medicin Paw Bjørn Jensen tillige arbejde nogle dage i klinikken. Både Bine og Paw har tidligere haft egen praksis, og er erfarne læger. Derudover er klinikken uddannelsessted for fremtidige speciallæger i Almen Medicin. For tiden har vi glæden af Pernille Høeberg, som er i allersidste uddannelsesdel - 1. marts bliver Pernille færdig som speciallæge. Og så kommer Tobias Schmidt Hansen - som har været i klinikken ½ år tidligere, tilbage på "returndays" 1 gang om måneden, under sit uddannelsesforløb på sygehuset.

I lægehuset arbejder vi på, at finde den rette arbejdsrytme under disse nye forhold. De åbne konsultationer (akutkonsultation om morgenen og kvikkonsultation tirsdag eftermiddag) blev suspenderet under coronapandemien, og vil ikke blive genindført, som tingene ser ud nu. Vi skal finde den rette balance mellem akutte tider, subakutte tider og planlagte tider - tid til faglig sparring, tid til samarbejde med hospital og kommune.

Vi har jo altid været vandt til, at vores patienter er kommet forbi ved skranken for receptfornyelse, prøvesvar, tidsbestilling osv. Den går, grundet corona, ikke længere. Der er udelukkende fysisk adgang til lægehuset for dem, der efter telefonisk opringning har fået aftale derom. Til gengæld har vi øget bemandingen ved telefonen mellem 8 og 9, idet lægerne for tiden også vil være at træffe telefonisk i dette tidsrum.

Vi i lægehuset synes, at vores patienter har udvist god forståelse overfor alle ændringerne de seneste måneder - og at samarbejdet har fungeret godt under de svære forhold - det vil vi gerne takke for! Vi ved, at ventetiden i telefonen har været længere end normalt, men det kan desværre ikke være anderledes, når vi skal tale mere i telefon med vores patienter, end normalt.

Hold gerne løbende øje med siden her, hvor nyheder fra lægehuset blive annonceret.

CGM 2020 ©​ | All Rights Reserved