Information om Influenza- og Pneumokokvaccination

Organisering af efterårets vaccinationer i Lægehuset på Strandvejen

Der vil være 2 forskellige influenzavacciner i år – en til personer under 85 år, og en til personer over. Den første er tilgængelig fra 1. oktober og den anden fra midt i oktober.

Influenzavaccination er i år gratis for personer over 65, personer under 65 med visse sygdomme (og i begrænset omfang pårørende til disse), gravide i 2. og 3. trimester og sundhedsprofessionelle.

Pneumokokvaccinen har været tilgængelig nogle måneder for personer med visse kronisk sygdomme og for personer over 65 år (se under patientvejledninger), og kan gives samtidig med influenzavaccinationen.

Influenzavaccination plejer hos os at foregå ved åbent-hus arrangementer. Af hensyn til corona smitterisiko har vi valgt, at man i år kan bestille tid til vaccination. Hvis du har tid i lægehuset i løbet af oktober/november i anden anledning, så kan vaccination som vanligt ske i den forbindelse. Hvis du ønsker at bestille tid alene til influenza- og/eller pneumokokvaccination, så ring og aftal tid.

Vi vil sprede disse korte vaccinationstider ud blandt de øvrige aktiviteter i huset, for at undgå, at for mange skal opholde sig i venteområderne på en gang. Der vil ikke være tid til andre emner ved disse møder.

CGM 2020 ©​ | All Rights Reserved