COVID-19 vaccination mv.

Mange ringer til os for at høre, om de tilhører målgruppen som prioriteres vaccineret først, når vaccinen kommer. Det kan vi ikke svare på endnu. Følg med på vores hjemmeside, hvor vi vil opdatere, når vi ved mere, og på https://www.sst.dk/da/corona/Vaccination-mod-COVID-19/Maalgrupper-for-vaccination

Det gælder stadig, at du ved milde symptomer, som kan skyldes COVID-19, selv skal bestille tid til test på www.coronaprover.dk
Selvom der skulle være ventetiden test, så kan vi ikke hjælpe med at få hurtigere test. Kan du ikke få testtid, før det kan være lige meget, må du selvisolere dig til 2 døgn efter symptomophør.

Hvis du mistænker alvorlig sygdom, skal du ikke tøve med at ringe til os. Der er både sygeplejersker og læger ved telefonen hver morgen. Når du ringer, finder vi ud af, om du skal ses i lægehuset (evt. forudgået af test), vurderes nærmere på video eller ved telefon.

CGM 2020 ©​ | All Rights Reserved